dimarts, 29 de juny del 2010

Atalanta #2

Una altra jaqueta.

Només que aquesta no serà per mi, si no per la meva germana, que la necessita demà matí a Barcelona. La vaig acabar just una hora abans d'enviar el paquet, després d'un cap de setmana dedicat exclusivament a teixir-la, a la platja i tot la vaig portar. Però va valer la pena. Vaig poder confirmar els punts forts de la primera versió i corregir les seves faltes, ara n'estic bastant contenta. Potser només el calat, potser el calat queda massa poc definit.

Vaig fer servir llana comprada, teetee Elegant (70% merino, 30% seda; 50g/ 500m), va ser molt agradable de treballar i val a dir que va retre molt (clar, que la jaqueta tampoc té davanters, és estalviadora per ella mateixa), només en vaig fer servir 70g per una talla M.

divendres, 25 de juny del 2010

Colors de l'avocat


115g, 570m. Merino superwashed. 2caps, un de color beig rosat (pinyols d'avocat) i un de colors.

He provat aquesta tècnica per mesclar colors una altra vegada, va genial per aprofitar els bocinets de fibra de diferent color i a més, almenys a la troca queda bonica.

divendres, 18 de juny del 2010

Va de jaquetes

teixides amb llana lace.
Us presento el meu Wispy, l'he teixit amb llana de world of wool que vaig tenyir jo mateixa amb tints àcids, duu un munt de metres! L'he feta amb mànigues llargues i el cos també més llarg (encara que crec que podria haver recollit més punts per el coll i el cos i fer-lo més ample) i encara m'han sobrat uns 30g.

El patró és molt enginyós i entretingut de fer, a més és ràpid perquè és tot a punt llís.

I el resultat molt interessant, és bonica i pràctica. El complement perfecte per les nits d'estiu.
Aprofito per recordar-vos que aviat s'acaba el plaç per insriure's a l'intercanvi De oveja a oveja, si vos interessa encara hi sou a temps!

dilluns, 7 de juny del 2010

Jugant amb colors

He estat aprofitant les llanes naturals de Tejo lo que Hilo per experimentar amb colors,

Tant les llanes de colors com el top estan pintats amb tints àcids, la marró està tenyida amb pells d'avocat. La pitjor part d'aquestes aficions és que fan que l'stash creixi, és molt més ràpid tenyir que teixir.
La llana és més o menys tipus lace, així que en faré servir una, encara no sé quina, per fer o bé el famós citron o bé el darrer patró sorpresa de Knitty. Tots dos tenen bastant de tros de punt de jersei, pel que crec que són bones opcions per teixir amb una llana acolorida.

divendres, 4 de juny del 2010

De oveja a oveja

Després del swapetines encara em queden ganes d'intercanviar, per això m'he proposat organitzar un swap de llana filada a mà. Totes esteu convidades a participar!



El logo ha quedat una mica perritxu, però almenys l'enllaç funciona.