divendres, 15 d’octubre del 2010

Neus

Com m'agrada el fred! És el que dona sentit a la meva vida de teixidora en fer les meves creacions útils. Es poden teixir coses per l'estiu, és cert, i de tant en tant ho faig però per l'hivern hi ha tantes possibilitats! Bufandes, jerseis, guants com aquests

Aquesta és peça de ple hivern. Estan fets amb katia austral, per anar amb el clokwork, encara que només hi tenen en comú el color, i agulles del 3.

Per ara en duc 1, però el primer va ser molt ràpid de fer, suposo que en un parell de dies tindrà el seu germanet.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Mitenes en espiral

Ja he acabat els guants i també el patró per fer-los.

Son bastant divertits de fer i la versió curta es teixeix en un parell de capvespres, no es fa servir ni un cabdell: són perfectes per aprofitar restes.

Lo que és curiós d'aquestes mitenes és que es fan en espiral, es teixeix una tira amb agulles rectes i es van muntant a mida que es treballa, no cal cosir.

He pujat l'arxiu a Ravelry perquè blogger no té aquest servei. Si vos fa il·lusió el podeu baixar aquí.

dijous, 7 d’octubre del 2010

Per les mans

Tinc un calaix on hi guardo guants, bufandes, mitjons de llana i altres peces de roba pròpies de l'hivern. Com que ha començat a refrescar hi vaig fer una ullada i vaig trobar uns calenta-mans que havia fet fa un parell d'hiverns i gairebé havia oblidat.

La veritat és que són massa llargs, no és còmode dur tota aquesta llargària amagada sota la màniga, però m'agrada com queden, així que me'n estic fent uns de nous, més curts amb la llana que em va sobrar dels skew.