dijous, 12 de juny del 2008

WWKIPD

Realment no tinc res a dir, no tinc res de calça començat ni res de filar (tampoc tinc llana, i no n'encomanaré fins que acabin els exàmens), però he acabat una tanda d'estudi, no tinc res a fer i només volia xerrar una mica. Dissabte és el dia mundial de fer calça en públic (wwkipd), la gent de tot el món es reuneix per fer calça i ganxet tots junts a llocs públics, fer amics, aprendre coses...relacionar-te amb frikis del mateix pal que tu. Aquí hi ha la web oficial, amb convocatòries de molts països i altres històries. A Madrid s'anirà al Retiro, per si algú li interessa aquí hi ha les convocatòries, de la pàgina del kip i de la pàgina de la tertúlia.
Hauré de començar alguna cosa, o potser serà ja aquest el moment bo per continuar amb el print'o the wave. Fins dissabte!

1 comentari:

Penélope ha dit...

Paradojas de la vida: Hay quedada no hay lana, hay lana no quedada. Yo me bajé al parque un ratito entre chaparrón y aguacero. ¡Ni una abuela me miró!
¡Remata esos exámenes! Luego podrás comenzar la bufanda más larga del mundo... o el tanga más ligero... o un calcetín con dedos o ... :)