dimecres, 1 d’octubre del 2008

Llana alimentaria

L'altre dia vaig tenyir un borralló amb wiltons(colorant alimentari), tones de wiltons, i res. Sembla que només en puc obtenir tons pastel, fan gana i tot, però no me'ls posaria per vestir. L'encert d'aquest cop va ser fer servir film transparent per embolicar la llana abans de posar-la a l'aigua i així protegir-la de l'excés de calor i del refregament, com n'Asa i ha quedat molt més suau i es nota que està menys maltractat.
i bé, ja l'he filat:


2 caps, 248m i 110g.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Te han salido colores bonitos, y pegan juntos al estar hilada la lana también. Yo teñí vellón de lana anoche, voy a hacer una prueba hilandola antes de mostrar nada.

Piruleta ha dit...

Hola guapa!
Te ha quedado genial, al menos a mi humilde entender.
Por cierto...
Feliz cumpleaños!!!!!

Nutsue ha dit...

Noia! t'ha quedat genial! poden ser tons pastel però la llana és preciosa! Ja veig que treuràs profit a la teva filosa nova...

Penélope ha dit...

Se me escapa algo. ¿Son colores permanentes?
Teñí papel con gelatina de sabores una vez pero sólo para jugar con niños. Está bien porque también hace como de almidón y huele muy bien. Pero no había pensado que pudiera resistir un lavado. =)
Zorionak neska!

Prunila ha dit...

Mercè a mi m'agradada molt aquest color, si està en venda en pocs minuts trobes qui te'l arranqui de les mans! Feliciotats atrassades!!!!!!!