dimecres, 22 d’octubre del 2008

Unes mànigues

Tinc entre mans un jersei dés d'agost i per ara només en tinc les mànigues:

Estic bastant contenta de com han quedat, soles també podrien quedar bé, però el cos em preocupa, no sé prou com seguir-lo. Les espatlles les vaig haver de desfer unes 5 vegades abans de trobar la manera adient de fer-les, el tema del cos sembla que anirà igual, però és curiós, perquè encara que m'estigui costant, no em sap cap greu desfer per tornar a començar, ni em cansa seguir, tinc ganes de que quedi bé i no m'importa el que em costi. Potser és que estic desenvolupant per fi alguna actitut positiva davant la vida?.
Una altra cosa. Estic pensant fer el blog bilingüe, ja que a algunes persones, que molt fidelment ho continuen intentant(gràcies), els costa una mica entendre el blog, i a jo m'agradaria poder arribar a tanta gent com sigui possible, però encara estic pensant la manera, a més vull fer alguns canvis, així que trigarà una mica, però arribarà :).

4 comentaris:

Penélope ha dit...

Pienso que el blog tienes que hacerlo para tí misma. Yo tampoco estoy segura de que a mi se me entienda del todo bien lo que quiero decir, y eso que escribo en castellano.
Hazlo de la forma que te resulte más cómoda porque si no, se convertirá en un esfuerzo aburrido y sería una pena.
Cuando sospecho que algo me interesa especialmente muevo Roma con Santiago para averiguarlo y en ese camino aprendo más. Por ejemplo, ahora tengo mucho mejor rollo con Montse, que es la chica a la que pido sopitas cuando algo no pillo. :)

Nutsue ha dit...

Moltes vegades em fa mandra desfer alguna cosa encara que sàpiga que quedaria millor, però també m'he trobat que quan un projecte m'agrada molt i estic disfrutant teixint-lo, no m'importa anar fent i desfent. Serà que realment t'agrada molt el jersei? Ànims que segur que et quedarà preciós!

Belen ha dit...

a mi em fa molta ràbia haver de desfer les coses però quan ho fas i després el que sigui q estàs teixint queda bé, aleshores se m'oblida l'enrabiada!

ànims i molts petons

Penélope ha dit...

Eh! Que yo hablaba del blog bilingue. No de las mangas del jersey ¿si? ¿ves como a mí a veces tampoco se me entiende? (A buenas horas mangas verdes ¡...?)