dimarts, 25 d’agost de 2009

De cara el fred

Ara que encara fa calor cal començar a preparar-se pel fred. Seguint el meu propi consell a finals de juliol vaig començar un jersei ben calentet, del que us en vaig ensenyar una petita foto en una entrada anterior. El diseny és només mig meu, l'altre mig (o més) copiat, però me les vaig ben enginyar per ficar-hi la pota. Encara no està acabat i ja crec que serà una d'aquelles peces que costarà una mica de temps arribar a estimar. Així que deixarem de banda per una estona les idees pròpies i cercarem per la xarxa una aposta més segura. Del que s'ofereix per la nova temporada la única cosa que em va entrar per l'ull des del començament és això:
Anhinga, de na Norah Gaughan. Ella és una de les meves disenyadores preferides, potser no per la innovació en les tècniques o perquè els seus disenys siguin divertits de fer, que també (això és més cosa de na Ysolda); són més del tipus que els veus i et ve de gust posar-te'ls. Aquest model però, no sé si arribarà a les meves agulles, i mira que m'agradaria, he estat mirant on podia comprar el llibret i sembla complicat aconseguirlo sense pagar la mateixa quantitat pel llibre que per les despeses d'enviament, i 20 euros per un patró...si de cas el copiaré.
Parlant de na Ysolda, ha disenyat una jaqueta que tant fa ganes de teixir com de posar-se. Per mi és el millor model de la revista, aquest número de Twist no és el meu preferit. I si anessim enrea en el temps? Deu haver arribat ja l'hora de fer el wisteria? Resulta que és un patró que al començament m'agradava molt, però ara ja no tant, i això que és ben bonic.
Tampoc em fa ganes de tirar coets la nova col·lecció de Drops, no ho sé, em sembla que es repeteixen una mica. Aquest té possibilitats

El dibuix del coll m'agrada, ja ho crec, és molt continu, de lluny sembla neu que cau, com si tingués moviment. I aquest?

no és del tot el que cercava...
Del mateix estil hi ha el dels mussols! Si me'l fes, però, faria la forma de la cintura als costats, feta darrera em recorda massa al floc d'un corset, és una cosa que ja no em va agradar d'aquest model des del principi. De la mateixa disenyadora, un altre de ben simpàtic. Tot i que les nines tenen una cosa que.... no ho sé, em sembla que jo no els hi faria ni ulls ni boca.
Potser aquest de Knitscene?
Se m'han acabat les fonts de patrons, cert que encara falten un parell de revistes per sortir... alguna suggerència? I del que he proposat, què us agrada més, què hauria de teixir perquè m'abrigui a l'hivern?

5 comentaris:

albis ha dit...

A mi es que personalment el jersei "Owls" m'agrada moltíssim, tot i que la jaqueta d'Ysolda està molt i molt bé també (no sóc gaire ysoldera, jo). Les trenes m'encanten! Facis el que facis, que sigui el que més t'agradi a tu i el que més disfrutis.

Anònim ha dit...

Menos mal que sólo es agosto... Hi haurà temps per a tot! Yo empezaría por los buhos... Es que me miran mucho!

Penélope ha dit...

Lo de las cochinillas ha sigo un "lapsus mental" mio,fijo... Ando trasteando y he descubierto que en Lanzarote hay una asociación para el "RESCATE DEL CULTIVO DE LA COCHINILLA"

http://www.tinamala.com/

He estado llamando por teléfono para ver si es cosible comprar pero en Agosto no atiende ni l@s Dios(@)s. Seguiré intentándolo.

Otra casualidad: Ale (mi amiga mexicana, que ayer me mandó un paquete con unas agujas flipantes) comentome después tuyo que:
"¡¡¡yo tengo cochinillas!!! tengo un nopal en el patio trasero ,,, supuestamente para alimentarme,, ¡¡pero siempre tiene cochinillas!! ¿¿son las del tinte rojo???? mira qye son como arañas…."

8@ (¡Mueromé!) Haré una entradilla informativa no vaya a ser que Ale tenga "oro carmín" en sus nopales y no lo sepa...

Me voy a la playa para rematar agosto...
Me gustaría tejer unos calcetines especiales para un colega... Le gustan los tonos rojos. ¿Se le puede hacer a "Llanadovella" un pedido?

Penélope ha dit...

Admito lana-con-nylon-mezclado-y fantástico-mundo-de-colores-artificiales(como los fuegos fatuos), como animal de compañía. Sólo dime cuanto...

Themis ha dit...

Hola! Vine a conocer tu blog. Muy lindos trabajos, y preciosas lanas, me gustaron los colores que les das.
Saludos desde el norte