diumenge, 10 d’octubre del 2010

Mitenes en espiral

Ja he acabat els guants i també el patró per fer-los.

Son bastant divertits de fer i la versió curta es teixeix en un parell de capvespres, no es fa servir ni un cabdell: són perfectes per aprofitar restes.

Lo que és curiós d'aquestes mitenes és que es fan en espiral, es teixeix una tira amb agulles rectes i es van muntant a mida que es treballa, no cal cosir.

He pujat l'arxiu a Ravelry perquè blogger no té aquest servei. Si vos fa il·lusió el podeu baixar aquí.

3 comentaris:

albis ha dit...

Què xulos, Mercè, amb aquesta llana fan molt de goig!

Lanezi ha dit...

sí que parecen divertidos de tejer, y le dan una perspectiva interesante a los hilos matizados

memi ha dit...

Disculpa, no sé si llegiràs els comentaris d'una entrada tan antiga, espero que si. M'han semblat molt divertits de teixir i m'he engrescat però quan arribo a l'apartat "unir el tub" m'embolico i no ho acabo d'entendre gens bé. No entenc què he de fer quan dius "insereix l'agulla dins el llaç de dalt a baix" (no entenc què és dalt i què baix). No entenc que després de la unió les passades del dret digui teixir tots els punts però especifiqui que són un nombre senar (quan són 10 punts en total). No entenc que les passades del revés tinguin en canvi un nombre de punts parell. I no entenc quantes vegades s'han de repetir aquestes passades, diu fins arribar al marcador però em perdo alguna cosa i m'estic atabalant. Veig que a ravelry els ha fet molta gent així que el patró no té cap problema però alguna cosa faig malament o no comprenc. Si fossis tan amable. Mil mercès per endavant.