diumenge, 6 de març de 2011

Knit-1

Probablement no us esteu demanant què he estat fent els darrers dos mesos, però us ho diré igualment: he estat teixint! Però d'una manera diferent, dés de principis de Gener he estat a Brighton aprenent a teixir amb màquines domèstiques al meravellós estudi de disseny de Knit-1. Al començament em vaig sentir una mica aclaparada, les companyes de la classe (d'arreu del món) eren dissenyadores amb experiència o estudiants de disseny i s'ho prenien molt seriosament, el primer dia em vaig espantar una mica, però la professora és boníssima, explica les coses molt bé, i és bastant flexible també, i el curs és súper intensiu (7 hores cada dia) així que s'apren molt ràpidament, d'un dia per l'altre veus el progrés, en un parell de dies em vaig sentir perfectament còmode. Vaig aprendre un munt, però el més important és que vaig conèixer gent súper interessant i m'ho vaig passar molt bé, feia temps que no gaudia tant. Voleu veure algunes de les mostres que vaig fer?
Exemples de les tècniques

I alguns jerseis també

Haig d'amagar els fils d'aquest, que és evidentment massa petit per mi, però ma mare ja l'ha demanat per ella, així que no es desaprofitarà.

Aquest m'encanta.

8 comentaris:

Belen ha dit...

quina enveja! m'encanta el blau amb butxaques!!

petons

Carmen ha dit...

Les mostres són precioses. Estic segura que en faràs coses meravelloses.

albis ha dit...

Doncs jo sí que m'ho estava preguntant... quina passada això que has fet, no? M'he quedat al·lucinada!

Rosalía ha dit...

Molt macos!

Mar Joaquín ha dit...

Guau!! m'encanta el blau, amb les butxaquetes!!
I quantes mostres de punt.....

núria ha dit...

M'has de passar el contacte perque jo també vull fer aquest curs!!!!

Ah!! t'he deixat un comentari al blog en anglés.

noA ha dit...

me tens al.lucinada...ja hu saps...sempre m'hi has tingut...m'encanta tot el que saps fer...i tot el que saps...ets una persona força interesant!!!i se que arribarás i farás tot allò que et proposis...ja hu has fet fins avui...i hu seguirás fent!!!fer, desfer...tot depén de les ganes que tinguem de descubrir i d'aprendre...força!

Anònim ha dit...

M´agrada llegir-te, però amb açò de les màquines... no sé, pel viatge està molt bé, però no importa anar enfora per apendre´n. A Menorca mateix ho haguessis trobat.Encara que ara et faci gràcia, no hi té res a veure amb el teixit a mà.T´ho dic per experiència.
Una abraçada