dijous, 17 d’abril del 2008

Es mixu feia calça, jo filo

Em vaig decidir ja a filar la llana blava, al final l'he filada sense tòrcer, en dues parts:

86g, 414m, que seran per un xal(el laminaria, la llana de handpaintedyarn haurà d'esperar una altra vegada) i 52g, 123m, de llana més gruixada, que no sé per a què serà. No sé si l'hauria de tenyir una altra vegada per fer els colors més intensos, no sé si n'estic convençuda.
També he tenyit i filat això


64g, 134m. Els colors d'aquesta troca sí que m'agraden, i com s'han filat també; l'efecte que m'agrada més és el de dos colors embolicant-se un sobre l'altre en alguns trams, no sé si es veu gaire.
Com podeu veure totes són d'un sol cap, em falta trobar un bona tècnica per fixar la torsió, però. La llana torcida, es deixa en remull, i una volta està eixuta el fil es queda tal com el deixes, tranquil. En canvi la llana sense tòrcer es continua embolicant una mica, eixuta i tot(crec que es veu en les fotos), de tota manera, està prou bé per teixir-la. Ho hauré de demanar per Ravelry, que està ple de grans mestres. Aquest és l'abans (de banyar-la), tot embolicat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostras Mercé, estás hecha una profesional! 414m en 86 gramos?? Es lana "lace". Qué envidia, me gustaría sacar un hilo tan fino yo también.

Piruleta ha dit...

Que maravilla mercé! Bueno, despues de ver esto lo tengo decidido, voy a intentarlo, este finde buesco un palo y unos cd's que no sirvan y me lanzo.
Ya te pediré auxilio, porque no se como empezar ;)

Pilar ha dit...

Joer Mecé, es una maravilla!!! Estas hecha una artista ;)