dilluns, 14 d’abril del 2008

Un núvol blanc

Encara no m'he decidit a filar la llana de l'entrada anterior, m'agrada com han quedat els colors i tinc por d'espatllar-la. Així que mentres tant m'he posat a filar això:

Primer vaig filar uns quants metres de llana desigual, amb pilots de llana posats aleatòriament al llarg d'un fil de gruixa més o menys constant. Després vaig intentar filar la mateixa llargaria de llana molt, molt primeta, per això em vaig fer un fus lleuger amb una cullera de fusta dels xinos, (no us entusiasmeu, no funciona gaire bé); per acabar les vaig torcir totes dues juntes. Al principi va anar bé, però de cada vegada el fus pesava més i el fil primet es rompia a cada instant, així que no la vaig acabar de torcir tota, me'n va quedar una ridiculesa, però és que ja no n'hi cabia més. La pròxima vegada, si hi torno, substituiré el fil prim de llana per fil de cosir de niló, que es pot tenyir igual que la llana, i crec que no es romprà en torcir-lo. Voleu veure què n'he fet?

Un Urchin! Serà per la meva companya de pis. Aquesta tardor ja me'n havia fet un per jo amb Ethinc de Katia, el patró és molt recomanable, és senzill, es fa en un parell d'hores i queda molt bé.

2 comentaris:

Nutsue ha dit...

Hola, gràcies per deixar el comentari al meu blog! t'he pogut conéixer i tens un blog molt xulo! Si et sembla bé, t'afegiré a la barra del meu blog.

M'encanta aquest Urxin i la llana que has fet tu mateixa! quina passada!

Per cert, potser d'aquí a unes setmanes començo jo també a filar...ens estem organitzant amb un grup d'amigues...a veure si ho tirem endavant.

Ai, del post anterior, si encara no ho has resolt...jo crec que m'agrada més la llana sense tòrcer...es veu més flonja una vegada teixida!

Anònim ha dit...

Me encanta esa lana blanca que has hilado, tiene una pinta casi apetitosa :-)