dimarts, 3 de juny del 2008

Misteri resolt

Suposo que el mistreri es trobava en que al principi semblava una cosa molt diferent al que havia de ser. Ho reconeixeu?


És una bosseta de cotó. La vaig començar per la base, muntant després els punts pel cos, podria ser una bona manera de començar un bikini, guardarem la idea per un altre dia.

La bosseta la vaig fer així:
Amb cotó genèric del Gato Negro i agulles del 4 vaig muntar 18 punts; vaig teixir 22 cm a punt de jersei; una passada de l'endret quan tocava del revés; 22 cm més. Després vaig plegar la tira doblegant-la per la passada de l'endret(que es troba a la meitat)i vaig ajuntar els punts del començament amb els del final recollint cadascun dels primers i teixint-lo junt amb els que tenia vius a l'agulla, com quan fas un doblec. Per fer el cos vaig muntar 70 punts, després vaig recollir els 18 de la passada que havia fet de l'endret, en vaig muntar 70 més i vaig teixir 8 passades en rodó. Vaig muntar més punts dels que necessitava per aconseguir el llarg de la base i no els vaig ajuntar des del començament per poder fer una pinça, és per això que va quedar amb aquella forma, :). A les 8 passades vaig començar a disminuir, volia que les disminucions coincidissin amb el plec de la pinça, per això vaig fer 7 punts de la part llarga, 2 junts, 52, 2 junts, 7 punts; la part curta normalment i la segona part llarga igual que la primera. Vaig continuar disminuint cada 5a passada, la primera vegada just abans de la disminució anterior i la segona just després, 11 vegades, fins a tenir 132 punts en total. Vaig travar els punts fent servir l'I-cord bind off. Després faig cosir les parts llargues de la base i el cos, fent una pinça a cada extrem. Per fer l'ansa vaig teixir 4 tires de cordó(i-cord), d'uns 60cm, les vaig trenar i vaig cosir la trena a la bossa. Per acabar-la la vaig forrar amb tela vermella.I ja està. Bé, em falta posar-hi un parell de botons, d'aquells magnètics, crec, per tancar-la.
Ah! I també li vaig fer, per fi, la banya a Na Safira:

3 comentaris:

Penélope ha dit...

¡No! ¡Si estaba bien claro! Si es precisamente lo que comentábamos por casa: "Para mi que esto va a ser o un bolso playero de algodón, o un unicornio de cuerno blandito" (Pero... ¡cuanto arte hay suelto por la red!):)

Nutsue ha dit...

Que fort! si he hagut d'entrar dos dies per a caure amb el que era!!!! quin despiste!!!

Penélope ha dit...

Je! Me pillaste mientras actualizaba con un borrador y no se quedó el comentario. El lino lo compré en una herboristería. Lo tendrás en cualquier tienda en la sección de dietética. Normalmente se utiliza como laxante. Lo único que tienes que hacer es echarlo en tierra y regar. (Si es que quieres conseguir plantas, no para usarlo como laxante,claro). En una semana + o - tendrás mini linitos chulos-chulos. En cualquier caso haré seguimiento x foto.

Ah y siento lo del partido de ayer (¿¡!?)((¿o eres valenciana?)). (((visitame)))