dilluns, 22 de setembre del 2008

Teixir calcetins és una activitat d'alt risc


Normalment faig servir l'índex de la más esquerra per ajudar l'agulla endreta a sortir del punt que teixeixo, però aquesta maleïda agulla...m'ha fet un forat!! I ara com ho fare...T_T, necessito un didal.

Son els Nutkin, amb llana d'Ewas Sockenwolle i agulles del 2. El punt és senzillíssim però l'efecte que fa és molt interessant. Els he començat per la punta, encara que el patró diu per la cama. Total, amb la majoria de patrons de calcetins l'únic que s'ha de tenir en compte és el nombre de punts necessari per el dibuix.
La veritat és que no estava gaire entusiasmada amb la llana abans de posar-la a les agulles, però m'agrada molt com està quedant, a més crec que és perfecte per al patró. En general m'agraden les llanes llises per als punts elaborats i les fantasioses per teixirles en punt llis, però aquest punt i aquesta llana casen a la perfecció: diferent, però senzill i fantasiosa, però no massa, es complementen :D.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues, sí. Un dedal no estaría mal :-)
Yo también quiero probar eso de tejer calcetines empezando por la punta. Se te quedan preciosos.

Prunila ha dit...

Molt bonic el patró i la llana d'aquest color m'agrada moltíssim, llàstima que la Ewa va canviant de llanes i quan t'agrada un color no el repeteix. Jo en tinc una caixa de les seves llanes, je je.
Ara ja sempre utilitzo les Picknicks circulars, les has probat??? Son marevelloses.
Aquestes d'alumini son vade retro, ja veuras, ja, quan les probis!

Nutsue ha dit...

Ahh! jo tinc la mateixa llana! M'apunto el patró i ja vigilaré el resultat ;-p !!!

Lía ha dit...

A mi también me ha pasado eso! desde entonces antes de comprar unas dobles puntas las compruebo antes porque algunas están verdaderamente afiladas...sólo me ha pasado con las agujas Pony, por cierto.
A pesar de las lesiones el calcetín está quedando genial ;)