divendres, 26 de desembre de 2008

Print o' the wave, capítol final

Després de gairebé un any, he acabat la preciosa estola de l'infern.

Teixir el panell central va ser un buf, recollir tots els punts dels laterals de la manera correcta va ser una mica més complicat(perquè no m'hi vaig fixar bé), i em va cansar un munt; així que la vaig abandonar fins fa una setmaneta, teixir el perfelà ha estat un altre buf. Realment he estat un any a acabar-la, però de feina n'hi he fet dues setmanetes, que no sé perquè li he dit estola de l'infern, pobreta.


El patró és aquest, la llana filatura di crossa centolavagio, i he fet servir agulles del 3,5. Abans de començar-la tenia por de no tenir prou llana, i al final me n'ha sobrat i tot(ja tinc plans per les sobres), i no ha quedat petita 50x180 cm no està malament, no?
La llana la vaig trobar al racó de les sobres d'Alondra, que és el millor que té aquesta botiga (i la llana regia per calcetins). Al racó aquest sempre hi trobo coses rares, llana sense tractar, cobweb, alpaca...rares per Madrid, vull dir, m'encanta fer-hi una ullada quan hi passo i veure què hi tenen, sempre és una sorpresa. El problema és que no se solen repetir.
Bé, que acabeu de passar unes bones festes!

3 comentaris:

Averil ha dit...

Es Preciosa! Y lo has hecho tan rapido. Impresionante!

Feliz Navidad!

Nutsue ha dit...

Noia, em puc creure que hagi estat un infern però és absolutament preciosa!!!ara a disfrutar!

Prunila ha dit...

Ohhh, Mercè! t'ha quedat preciosa, no l'havia vist fins avui... el que passa és que aquest color no és fàcil de retratar, segur que en realitat encara es mooolt més bonica. La llana de Filatura he probat la merino i trobo que te una bona qualitat, m'ha agradat molt. Quan vagi a Italia potser en compraré, je je. Petons!!!