dimecres, 8 d’abril del 2009

La saga del groc continua

Però sembla que arriba al seu final per donar pas a la del marró, ja us ensenyaré els meus darrers experiments,

A sota, sense filar, esbarzer, sí, el mateix que havia de quedar negre, no sé què vaig fer malament perquè contra tot pronòstic és el groc més canari que he obtingut fins ara, i això que m'havia fet il·lusions (era un poc escèptica, i amb raó, amb els resultats davant, quan ho vaig llegir) perquè l'interior dels brots tendres és molt fosc. D'esquerra a dreta, olivarda, fulles d'eucaliptus, camamil·la i càrritx. La majoria us ho havia mostrat ja, però sense filar. Les troques són totes de 3 caps, 25g i uns 70 m. Potser en combinaré 3 de les més grogues per fer aquests calcetins. Per poder provar moltes coses faig troques molt petites, però amb tan poca llana és difícil trobar un bon projecte. Fa uns dies vaig recollir branquetes i fulles d'arboç, perquè s'assembla un munt a l'uva ursi, és a dir que algun tint hauria de tenir. El vaig provar ahir amb una troca petita i em va agradar tant el resultat que avui hi he fotut el que hi faltava pels 100g, el problema és que el color està quedant bastant diferent, encara que això és un problema relatiu, tractant-se de llana sense filar, en filar-la jugaré amb els diferents trossets per aconseguir un color més uniforme. Crec que per ara és el color que més m'agrada de tots els que he obtingut, demà us el mostraré. Però tampoc us feu il·lusions, eh? És el millor, però no és per llençar cohets :).

3 comentaris:

Prunila ha dit...

Mercè, a mi m'agrada la llana que has fet! Els mitjons no se perquè posen piquant, tenen la bona part de només tenir calat al davant i una part del peu, així es va més ràpid i no es fan eterns com uns que jo se, je je. Et desitjo bona Pasqua!!!

Nutsue ha dit...

Jo també tinc alguna troca perduda amb la que no sé que fer i em fa una ràbia...però estic convençuda que tu en sabràs treure alguna cosa ben bonica amb aquestes troques grogues!

Per cert, quins resultats més estranys que donen les plantes!

Anònim ha dit...

Todo esto explica por qué antiguamente eran tan apreciados los colores púrpuras. Animo maja, que estás haciendo un curro de investigación fenómeno. En Itaka tiraremos los cohetes por tí!
També et desitjo bona Pascuas!