divendres, 5 de febrer del 2010

Jardinet

Des que vaig començar el dibuix cada dia em deia, ara ja el tinc gairebé acabat. Però el dibuix és un camí llarg.

El patró és el cottage garden. Per fer-lo he emprat llana filada a mà (la blava), al final només 300g del 500 que tenia preparats per ell, katia austral (gris) 100g, i una mica de llana de europa wool que havia tenyit (grana).
M'agrada i no m'agrada. La part del pit ha quedat massa llarga de manera que la sisa de la màniga queda bastant més avall de l'aixella. Potser hauria d'haver fet una talla menys, per aquesta part (vaig fer la de 96cm), ja que la katia austral dóna una tensió una mica més gran que la llana que es recomana. Encara que creia que ho havia tingut prou en compte, la meva circumferència de pit és de 105cm. Una altra manera de solucionar-ho seria minvar més punts just quan acaba el dibuix i fer el coll tot seguit, però no sé si tinc prou ganes ara de desfer. En general, un 6,5.

5 comentaris:

albis ha dit...

És preciós, de debó, una passada i una feinada! Enhorabona!!

Mar Joaquín ha dit...

A mi m'agrada molt com t'ha quedat, però sempre la que ho fa li troba més pegues. La combinació de colors molt ben trobada!!!

issa ha dit...

Jo ho veig molt bé. M'agraden els colors, el dibuix i tot. I si no fòs per les teves explicacions, no m'anauría adonat de la sisa.

Nutsue ha dit...

LLàstima això de les mànigues amb la feinada que deus haver fet...però pensa que tu ets més exigent que ningú i que en foto ja et puc dir que no es veu malament.

Anònim ha dit...

També vull donar-te la meva opinió.El model m´agrada molt, però et dono la raó... per el meu gust has fet el dibuix un poc avall del pit, això fa que et molesti una mica. Jo de tu ho desfaria, si ara ja ho veus... ja saps, sempre li trobaràs el mateix.
T´ho dic per experiència propia, jo li duc una mica de mania al tema aquest, amb una vegada que hem passà en vaig tenir prou.

Maria Alzina