dissabte, 20 de març del 2010

Glast

Recordeu la llana que vaig tenyir amb isatis tinctoria?
Vaig filar la que havia tingut la intenció que sortís verda i n'he fet una braga (no vaig pensar a fer foto de la llana, però era un single d'uns 240m)

I vaig trobar les llavors! Fa bastanta estona que en vaig sembrar unes quantes, però com que ha fet fred (i molt) encara no havien nascut, fins fa uns quants dies

sis de sis, no està malament :). Quan creixin una mica els traslladaré a una jardinera més ampla, espero que s'hi trobin bé.

Ara a esperar uns quants mesos encara per collir les fulles i tenyir amb elles, no sé si tindré paciència.

4 comentaris:

rosalia ha dit...

Preciós noia. Que tinguis sort amb aquesta planta. Recordo haver trobat d'aquest tint- és el blau indigo que s'obté d'un planteta arbustiva que té flors grogues , oi?- a França en uan bonica ciutat, Albi, a prop de Toulouse. Hi havia pólvores per tenyir i moltes coses maques tenyides amb aquest producte. Es un blau molt delicat. Probablement coneixeràs molt més d'aquest tint que jo, per si t'interessa a la plana de turisme d'Albi hi havia alun link que parlava de la Isatys Tinctoria.

Mar Joaquín ha dit...

Molt fi el color i molt maco el buf. Tambe el fil, estas feta una artista.

Nutsue ha dit...

Teixida sembla més grisosa que blava! o és la llum?

Per cert, això de tenyir amb plantes pot arribar a ser una obra faraònica! ja ens explicaràs com evolucionen les teves plantetes durant l'estiu! serán decoratives?

Lanezi ha dit...

queda un lindo color, ojalá y las plantas se te logren.