dissabte, 27 de març del 2010

Una mica de filat


100g, 200m, 2 caps, 100% merino superwash. Un cap és beig (fulles d'eucaliptus) i l'altre és rosa, lila i blanc (escorça d'eucaliptus). Com que els 4 colors son molt semblants gairebé no es diferencien quan es miren en conjunt. Sembla com si la troca fos tota beig. Però la seva bellesa es troba en la subtilesa. (si cliqueu damunt la imatge s'ampliarà i es veurà millor)

100g, 400m, 2 caps, merino i seda. És el top que vaig tenyir amb isatis tinctoria. La seda i la llana van absorbir el tint de manera diferent i tampoc estan mesclats de manera uniforme, així que la troca queda molt variada.

6 comentaris:

rosalia ha dit...

M'encanten! mmmm!

Piruleta ha dit...

Preciosas!
sobretodo la primera, me encanta.

Lolita Blahnik ha dit...

QUE BONITAS!

Sunsun ha dit...

Que maques!
M'encanta la blava!

Nutsue ha dit...

Es veritat, amb la foto petita no s'aprecia, però amb gran es veu la diferència entre el beix i el rosa! Me la imagino teixida...algún pla? i per la blava??? PS: jo tinc uns problemes per trobar patrons per les llanes filades a mà...

Mar Joaquín ha dit...

Molt macos tots dos fils, i molt diferents entre ells.
Quan tenyeixes diferents fibres juntes normalment passa que absorveixen el tint diferent i una queda més fosca o intensa que l'altra, però penso que això li dona encant al fil acabat.