dimarts, 25 de novembre del 2008

Brrr...

Avui ha estat el dia més fred de la tardor per ara, almenys a jo m'ho ha semblat. He sortit de casa amb una bufanda una mica calada i guants sense dits, la bufanda no sabia com me l'havia de posar perquè em tapés tot el coll, a les dues coses els ha arribat l'hora de tornar al calaix fins la primavera, si la cosa segueix així, en favor d'articles més abrigador. Si és que quan he entrat a correus, que sempre tenen la calefacció dalt de tot, no he sentit cap necessitat tampoc de llevar-me res. Ah..!Aquests són els millors temps per les teixidores.
Tornant a casa m'he trobat algú esperant-me, estava garnant l'escala per fer temps

na Penélope m'ha trobat una nova companya de pis, segur que serem molt amigues. No em digueu que no és una artista de dalt de tot, és flipant, preciosa, súper guay, m'encanta!:D Si en voleu saber més d'aquestes àvies aquí mostra com les fa.
He trenat una mica de llana que havia tenyit i esperava que s'eixugués



les darreres les vaig tenir esperant amb el tint posat massa estona abans de calentar-les i s'han mesclat una mica els colors.
I he continuat treballant en el meu kingscot:

L'esquena, una màniga i mitja i un davanter. M'agrada tant el dibuix del davanter que l'havia de fer, encara que sé per experiència que amb la meva talla de pit les jaquetes que es tanquen només dalt no em queden bé. Per això mateix no me'l faig per mi. Estic teixint la talla S, li pot anar bé a diverses persones que conec i se la quedarà la que em faci els compliments més sincers, ;), i em prometi posar-se-la, que aquest model tan bonic(si acabat queda tan bé com a les fotso del patró) no és per estar penjat a l'armari, menys després de la feina que m'ha donat.

2 comentaris:

Nutsue ha dit...

Ja saps que m'agraden totes les llanes que fas! ni m'he n'havia adonat que els colors s'havien barrejat una mica!

El jersei té molt bona pinta! (i mira que el blau no és el meu color preferit...;-)

Piruleta ha dit...

Me ancantan las lanas. Yo compré algo de fibra sin teñir para experimentar un poco con el teñido además de con el hilado.