dimecres, 6 de gener del 2010

En projecte

A long,long time ago, quan semblava que començaria prest a fer fred, vaig fer una petita recerca per trobar un patró de jersei per fer-me i poder abrigar-me amb estil, d'aquells no n'he fet cap, perquè sembla mentida, però no tinc temps de res, se me'n va passar per alt un, però que batrà tots els impediments i arribarà a veure's realitzat (si els impediments no són molt grans). És el cottage garden, del nombre de tardor de Twist Collective. La veritat és que no m'estranya gens que en un primer moment no em cridés gaire l'atenció, perquè sincerament, l'elecció de colors mata el model totalment, pel meu gust. I no és que els colors siguin lletjos, però no resalten gens el motiu de les espatlles, que és ben bonic. Només quan he vist els projectes de Ravelry amb altres combinacions de colors l'he pogut apreciar, i me n'he enamorat.
Aquest serà un altre projecte artesà de cap a peus

són en total 500g, 1500m de merino comprat a na Mar, que vaig filar amb estones, sense pressa, durant un mes. Ara l'estic tenyint i m'habita un dubte: en tindré prou amb 400g d'un color i 100 de l'altre? En teoria sí, però el que és segur és que si faig curt no en podré comprar més del mateix lot. Potser ho hauria de tenyir tot del color principal i pel contrast fer servir llana comprada. Bé, ja ho decidiré en el darrer moment.
Hi va haver un parell de persones que em van demanar què era la flor d'avellana, avui he sortit i n'hi he fet un parell de fotos (també n'he collit per fer una tintada)

és una herba que creix a les voreres dels camins, a les pastures...per tot allà on pot.

Té unes flors grogues que en les meves fotografies no s'aprecien perquè com que ha plogut tot el matí s'han tancat. Les tijes al capdamunt de les cuals hi ha les flors són carnoses i quan les rosegues deixen anar un suc àcid. Aquí és molt comú.

4 comentaris:

Mar Joaquín ha dit...

Tens raó, he mirat el patró i no em diu res, ara bé, mirant els projectes a raverly tot canvia, n'hi ha un que m'agrada especialment, un en tons verts i amb el fons de les flors en blanc, les tiges en verd i les flors en magenta, preciós
Sobre la llana, veig que estarà molt ben aprofitada!! I sobre el tema del tenyit, sempre és un risc tenyir i que desprès no t'arribi, a mi m'ha passat més d'un cop i és una vaina. Potser jo optaria per tenyir-la tota del mateix color i fer l'altre d'una altra llana (per si les mosques) però si creus que t'ha d'arribar doncs endevant, que així serà un projecte 100% Mercè (no m'he fixat la quantitat que es necessitava per fer el jersei)
A merci per l'aclariment sobre la flor d'avellana!!!!
Petons

issa ha dit...

Passa moltes vegades que l'elecció del color pot fer que no agradi alguna cosa ben maca.

Unknown ha dit...

Uf, si van triar ben malament els colors. Els dos verds junts no resalten gens!

I quins colors has triat per tenyir la llana?

Anònim ha dit...

Claro!... es que por aquí la flor del avellano es así (como un gusanito):

http://www.bedri.es/Libreta_de_apuntes/A/AV/Avellano.htm