divendres, 30 de maig del 2008

La pluja

Aquest més de maig hem tingut pluja gairebé cada dia, fa amlenys dues setmanes que poc o molt, plou tots els dies.

Sembla que de tant remenar el puzzle una peça s'ha encaixat on tocava i hem tingut un maig clàssic, totes les dites antigues es compleixen. Puf, i que duri, jo odïo que faci calor...
I, ho heu vist que estem guanyant terreny? Les vaques i tot fan calça, ara.

És un anunci de gelats, n'hi ha per tot el metro, en diferents versions. N'hi ha un altre que diu El tamaño de los tropezones sí que importa, i es veu una vaca aixafada per un tros de caramel que cau del got de gelat. Jo en vull un!! Crec que la campanya funciona. El que no sé és si vull un gelat o una vaca que faci calça...
La història és que fer punt encara s'asocia amb coses d'àvies, el text de l'anunci diu:
Tu abuela te lo daría, si pudiera pronunciarlo. I es veu l'àvia vaca fen-te un jerséi mentre imagina la manera de demanar el gelat a la botiga.
Pel que fa a l'entrada anterior, heu pensat exactament el que vaig pensar jo quan em vaig aturar a mirar-me les agulles, si estic fent unes calcetes!. Però no, no és això, quan ho tingui llest ja us ho ensenyaré.

1 comentari:

Penélope ha dit...

... Virgen Santa! Empiezo a pensar que es un sujetador para la vaca que faci calça (Con cariño desde el Pais Vasco. Gracias por el comentario número dos a un blog recien nacido. Anima mucho.):)